Een jong bedrijf

met grote ambitie

Onze ambitie is om meer bewustwording te creëeren van de impact van het datagebruik op het milieu. Dit door middel van managed webhosting aan te bieden. Niet alleen zijn wij aangesloten bij groene servers. Ook planten wij bomen om de indirecte impact de compenseren. Dit doen wij aan de hand van het aantal pagina weergaven. 

Leer ons kennen.

GreenWire is een jonge en gedreven webhost. Met meer dan vijf jaar aan webhosting ervaring in huis, willen wij met GreenWire verder gaan dan de reguliere webhosting partijen. De impact van het datagebruik op het milieu blijkt ontzettend groot te zijn en de aankomende jaren zal dit alleen maar toenemen. Wij vinden dat dit anders kan en dus beter. Dus met onze dienst combineren wij dit probleem met onze passie en know-how over webhosting. GreenWire staat naast technologische vernieuwing ook voor het vergroten van de bewustwording van de impact van het datagebruik op het milieu. Samen groener ondernemen.

Met onze know-how kunnen wij jouw webhosting volledig uit handen nemen. Wij begrijpen dat jouw tijd waardevol is. Een keuze voor ons is niet alleen bewust, maar jouw website is gegarandeerd snel en veilig. 

Hoe wij het verschil maken.

Of je nou een ondernemer, web-bouwer of ontwikkelaar bent. Wij helpen jou om je maatschappelijke doelen te behalen. Wij zijn de enige webhost die je helpt om de voetafdruk van je website te verkleinen. We onderhouden een lange termijn relatie met onze klanten. 

Absolute performance is bij ons 100% gegarandeerd. Wij zijn iedere dag tot 23:00 bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze service is niet alleen bereikbaar, maar ook toegankelijk en persoonlijk. Geen frustraties, lange wachtrijen of nutteloze reacties. Wij zorgen dat uw probleem goed én snel opgelost wordt. 

Jouw website is bij ons in goede handen.

*allemaal tech dingen die wij bieden*

Verantwoordelijk

Veiligheid boven alles

Transparant.        

Servivegericht

Onze partners.

Wij zijn trots op de samenwerking met onze partners. Om jouw CO2 uitstoot te compenseren werken wij samen met hoogwaardige partners. Zij zijn gespecialiseerd in duurzame bosprojecten. We kiezen voor projecten in ontwikkelingslanden omdat we zo kunnen bijdragen aan betere leefomstandigheden van de lokale bevolking. Daarbij komt dat bomen in de tropen sneller groeien en dus meer CO2 opslaan.

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Zo draag jij met jouw website bij aan een duurzamere toekomst. 

Tree Nation logo
PGH_samenwerking_partners

De cijfers.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem
accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa.
Onze experts staan voor ieder probleem of vraag voor je klaar.
App installs from the two major mobile app stores
App installs from the two major mobile app stores
Arrow-up